Plantenbak

Plantenbak

Heb jij groene vingers en ben jij voor jouw tuin op zoek naar een nieuwe plantenbak? Bij Doika in het assortiment vind je verschillende plantenbakken die jouw tuin sfeer kunnen geven! Je kan kiezen voor een plantenbak van polyester, cortenstaal, hout, kunststof of aluminium.

Een plantenbak kun je vullen met allerlei soorten planten. Ga bijvoorbeeld voor bloemen, struiken of kruiden. Wil je een groene oase in jouw tuin? Kies dan voor verschillende grasplanten en varens. Een overweging die je moet maken is hoeveel zonlicht de plantenbak krijgt. Sommige planten hebben meer en andere minder zonlicht nodig.

Naast dat een plantenbak sfeervol is, kan het ook praktisch zijn. Zo kan een hoge plantenbak ervoor zorgen dat je niet meer over je bloemen heen hoeft te bukken en een lage plantenbak is ideaal als afscheiding tussen twee tuinen.

Wanneer je kleurrijke bloemen poot in de plantenbak dan zorgt dit meteen voor een opvallende eyecatcher in jouw tuin!

Een plantenbak vullen

Bij een plantenbak is het belangrijk dat je goed oplet hoe je deze vult. Je moet beginnen met een laag hydrokorrels, en een vochtdoorlatend antiworteldoek. Hierover kun je een luchtig grondmengsel aanbrengen afgestemd op de planten. Hierin kun je de gewenste planten poten en vergeet niet om de plantenbak regelmatig te gieten!

Met een plantenbak kun je dus heel veel kanten op. Het is aan jou wat voor sfeer je in jouw tuin wilt creëren! Kies dus voor een mooie plantenbak van Doika die past bij jouw sfeer, stijl en de wensen die jij hebt!

Heb jij groene vingers en ben jij voor jouw tuin op zoek naar een nieuwe plantenbak? Bij Doika in het assortiment vind je verschillende plantenbakken die jouw tuin sfeer kunnen geven! Je kan kiezen voor een plantenbak van polyester, cortenstaal, hout, kunststof of aluminium. Een plantenbak kun je vullen met allerlei soorten planten. Ga bijvoorbeeld…

Leave a Reply

Your email address will not be published.