DIY: ROBUST HAVEBORD MED PLADS TIL SEKS PERSONER

DIY: ROBUST HAVEBORD MED PLADS TIL SEKS PERSONER

Sådan laver du det robuste havebord
Skær granen til i den rigtige størrelse (eller lad det gøres i savværket i isenkræmmeren). Vælg den ønskede størrelse til toppen; dette er 90 × 220 cm.
Marker en fordybning 4 cm bred og 5 cm dyb med en firkant på de 2 ben i midten fra toppen. Skær det ud med en stiksav.
Sav en udsparing fra bundskinnen 4 cm bred og 10 cm fra venstre og højre side med 5 cm dybde, så bundskinnen kan monteres i udsparingen af ​​benene.
Bor huller i benene 5 cm fra siden med et hurtigbor 16 mm til propperne. Gør dette også i undersiden af ​​bordpladen, men så 27 cm fra siden og 20 cm forfra og bagfra.
Slib nemt alt og gør det støvfrit. Behandl alt materiale 3 gange med Induline. Lad det tørre grundigt mellem behandlingerne.
Tag basisskinnen og skub den ind i benene, forbor forbindelsen med et 5 mm træbor og fastgør den med 5 × 100 mm skruer.
Kom trælim i proppernes huller og læg det, læg toppen på benene og bundskinnen, så benens propper passer ind i hullerne i toppen.
Bor 5 mm huller i bundskinnen med træboret og fastgør granbladet i underskudsskinnen med 5 × 120 skruer. Lad tørre og fjern overskydende lim.

Sådan laver du det robuste havebord Skær granen til i den rigtige størrelse (eller lad det gøres i savværket i isenkræmmeren). Vælg den ønskede størrelse til toppen; dette er 90 × 220 cm. Marker en fordybning 4 cm bred og 5 cm dyb med en firkant på de 2 ben i midten fra toppen. Skær…

Leave a Reply

Your email address will not be published.