DET SMUKKESTE STED FOR EN SVAMP I HAVEN

DET SMUKKESTE STED FOR EN SVAMP I HAVEN

Sving frem og tilbage med en god bog, en kold limonade eller bare snooze. En hængekøje er det mest afslappede sted for din velfortjente mig-tid i haven. Nedenfor finder du de bedste I’m-not-der-steder til hængekøjen.

Solopgang eller solnedgang?
Inden du begynder at lede efter det perfekte sted at hænge din hængekøje, er det vigtigt at overveje solens position. Nyder du en kop kaffe i solen hver morgen? Hæng den så mod øst. Foretrækker du at se solnedgangen fra hængekøjen? Hæng den så på vesten.

Mellem træerne
To solide træer i haven i rimelig afstand fra hinanden? Lykke. Det er det mest magiske sted for en hængekøje. Om sommeren bliver træerne kolde, hvilket er rart, når det er så varmt. Sørg for, at træerne er tykke nok, og brug et robust reb til at hænge hængekøjen op. Bind rebet over en gren, så hængekøjen ikke kan falde ned.

LÆS OGSÅ

Enkle ideer til mere skygge i haven

Træstænger
En hængekøje kan også nemt hænges i haven mellem to træpæle. Tænk for eksempel på et tag eller en pergola, som du sætter pladekroge på i enhver højde. På denne måde kan du hurtigt rydde op i hængekøjen om vinteren eller under en regnbyge. Strandstemning i haven? Sænk derefter to løse stolper skråt ned i jorden og hæng hængekøjen mellem dem. Ligesom at gynge på Vesterhavskysten.

Hængekøje med stativ
Er ovenstående metoder ikke en mulighed i haven? Heldigvis er der mange hængekøjer og stole med støtte nu til dags. De kan placeres hvor som helst i haven og er nemme at flytte. Hænge behageligt ud med resten af ​​gruppen? Vælg derefter en hængekøjestol til at komplementere terrassen.

Sving frem og tilbage med en god bog, en kold limonade eller bare snooze. En hængekøje er det mest afslappede sted for din velfortjente mig-tid i haven. Nedenfor finder du de bedste I’m-not-der-steder til hængekøjen. Solopgang eller solnedgang? Inden du begynder at lede efter det perfekte sted at hænge din hængekøje, er det vigtigt at…

Leave a Reply

Your email address will not be published.